Kraftstoff und Öl

Wechseln eines Kraftstofffilters in einem Chevy Malibu

itstillruns article image

Der Kraftstofffilter in einem Chevy Malibu kann in einem bestimmten Intervall gewechselt werden, wenn der Filter verstopft ist und nicht sauber ist. Ing kasus iki, pasokan bahan bakar menyang mesin kasebut nandhang lan kinerja mesin kena pengaruh. Prosedur iki bakal nuntun sampeyan kanggo ngganti bahan bakar filter ing malibu sampeyan. Iki adhedhasar Modell 2003, V6, 3.1 Motor. Модель liyane padha.

Parkir mobil sampeyan ing papan sing aman, ngeculake bahan bakar filler Cap, bukak hood lan nemokake kothak distribusi daya ing sisih kiwa kiwa, utawa sisih driver, saka kompartemen mesin.

Miwiti mesin lan supaya bisa ngilangi tutup saka kothak distribusi tenaga lan copot relay pompa bahan bakar. Tandha ing njero tutup utawa relay dhewe kudu ngenali unit kasebut.

Ayo warung mesin lan banjur crank mesin udakara telung detik kanggo ngilangi tekanan sing isih ana saka sistem kasebut.

Angkat mburi kendharaan nggunakake jack lantai lan ndhukung aman ing loro jack.

Locate the fuel filter Ing mburi mobil – ing antarane tank bahan bakar lan bumper mburi – lan ngresiki loro garis bahan bakar sing ana gandhengane karo bahan bakar filter Kanggo nyegah kontaminasi bahan bakar yen sampeyan medhot garis bahan bakar.

Mbusak sistem kontrol pengecualian, utawa evap, canister ing jejere bahan bakar filter Yen sampeyan butuh akses luwih akeh the filter Waca rangkeng-. Sampeyan bisa ngilangi canister nggunakake wrench utawa ratchet lan soket.

Copot garis bahan bakar saka bahan bakar filter – Garis menyang mesin – kanthi nggunakake serep serep lan saring utawa garis lengen kanggo ngindhari karusakan ing garis.

Nangkep garis garis sing cepet-cepet ing mburi liyane the filter banjur pencet tab kunci. Rada rada corak saka sisih menyang sisih kanggo mbusak rereget saka sambungan baris. Nalika menet tab, push pas the filter banjur narik supaya bisa ngilangi garis kasebut.

Entfernen Sie den Filter saka krenjang sing dipasang lan nyetel new filter ing panggonan, mesthekake panah ing sisih the filter kasus poin menyang garis sumber bahan bakar.

Sambungake baris bahan bakar kanthi tangan supaya ora ngrusak benang lan nginstal garis nyambung menyang mburi liyane the filter Waca rangkeng-. Ngencengi line persediaan kanggo 20 sikil-kilogram, utawa 27 nm, nggunakake berair serep lan suar.

Instal sistem canister evaporatif lan suda kendharaan.

Ziehen Sie die Anschlüsse des Kraftstoffeinfüllstutzens, des Relais und des Filters fest.

Warnungen

Aja ngidini ngrokok lan taman adoh saka piranti kanthi geni sing mbukak kaya pemenang banyu lan para penderu nalika sampeyan kudu kerja ing kendharaan sampeyan kanggo ngindhari kacilakan.

LESEN SIE MEHR:

Verwandte Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auch prüfen
Close
Back to top button