Kraftstoff und Öl

Prüfen, ob eine Ölpumpe defekt ist

Wektu minangka masalah utama nalika diagnosa masalah mobil sampeyan. Yen sampeyan ngenteni suwe banget, barang sing bisa didandani bisa ngrusak mobil sampeyan kanthi suwe. Tansah mripat ing mobil sampeyan oil pump iku arang banget penting amarga ala oil pump bisa nyuda tekanan oli mesin lan ngrusak utawa ngrusak.

Langkah 1

Deleng ing dashboard nalika sampeyan alon mudhun lan nalika njupuk off. yen” check tekanan lenga” cahya katon nalika sampeyan mandheg lan ilang nalika sampeyan miwiti obah, iki minangka tandha yen sampeyan oil pump is having problems.

Langkah 2

Bukak hood lan copot peilstab lenga to check lengamu. Yen lenga sampeyan kurang ing dipstick, bisa uga ana retakan oil pump , debris stuck in the pump , utawa sawetara masalah liyane karo sampeyan oil pump .

Langkah 3

Rungokake kanthi ati-ati yen ana swara sing teka saka mesin, kayata swara rattling utawa rengek. A ala oil pump bakal njalari mesin kelangan tekanan oli lan rusak.

Langkah 4

Parkir mobil sampeyan lan deleng ing ngisor. Yen ana jumlah gedhe saka lenga ing lemah, ing oil pump has gone out.

Langkah 5

Bawa mobil sampeyan menyang mekanik, sing kudu nyopot mobil sampeyan oil pump lan mbongkar. Сборка oil pump lan sijine maneh ing mobil iku mung cara kanggo ngerti manawa sampeyan oil pump iku penyebab masalah mobil sampeyan.

LESEN SIE MEHR:

Verwandte Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button