Kraftstoff und Öl

Auswahl des Öls und der Flüssigkeiten für einen Nissan Pathfinder

itstillruns article image

Kanggo pathfinder 2013-liwat-2015, Nissan nyaranake sampeyan nggunakake minyak mesin 5W30 sing cocog karo API 5W30. Mesthi wae, sampeyan pengin sampeyan nggunakake minyak Nissan asli, nanging sampeyan bisa nggunakake minyak kelas premium kanthi sertifikasi API. Ing transmisi variabel terus-terusan, Nissan kuwat menehi saran NS-3 asli, sanajan merek liyane – kayata valvoline, amoil lan supersyn – nawakake minyak sing padha karo NS-3.

Getriebeöl und Kühlmittel

Perwira sampeyan butuh semi-sintetik hypo-90 minyak hypo-sintetik ing diferensial lan sae 80W-90 ing kasus transfer – loro-lorone api gl-5. Nissan luwih seneng sampeyan nggunakake minyak, nanging karya-karya minyak-5-dirating 5-dirimasi kelas API. Sistem pendhakan teka karo coolant sing dawa Nissan umure, nanging sampeyan bisa nyingkirake LLC ijo. Nanging, nyampur karo pendanaan warna sing beda bisa nyuda pangarep-arep urip saka coolant nganti patang taun.

Servolenkung und Bremsen

Miwiti ing taun 2013, Nissan nyaranake nggunakake mung setir daya Nissan asli fluid ; using any other fluid bakal nyegah sistem wiwit operasi kanthi bener. Nanging ing taun-taun sadurunge, Nissan nawakake DExron-vi ATF fluid Minangka setir tenaga alternatif fluid Waca rangkeng-. Kanggo rem, gunakake dot3 rem fluid .

LESEN SIE MEHR:

Verwandte Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button